Nieuws
Nieuws
Licia Blokzijl
Geboren in the sixties, 'loving the colourful sixties'. Onze nieuwe zangeres Licia Blokzijl nodigt u uit om gezamenlijk muzikale herinneringen tot leven te brengen. Zij vertelt enthousiast: "Vroeger luisterde ik graag naar de melodische muziek van onder andere The Beatles en Electric Light Orchestra. Toen de vorige zangeres van de band ermee stopte en ik bij toeval weer in contact kwam met Koos en Harry (oude bekenden uit de muziek) was er geen twijfel mogelijk: leuk! we gaan samenwerken, in The Nightstars!"

Licia is geen onbekende in de muziekwereld en heeft in de loop der jaren verschillende stijlen in haar repertoire gehad. Van soulmuziek tot rock en eigen werk. Ze heeft gezongen in onder andere Teach In, andere Top-40 bands uit de regio en opgetreden als Duo 'LizaMeetsJohnny' (met John Gaasbeek). Momenteel zingt zij naast het sixties-repertoire nog jazzy nummers in een bigband en doet daarnaast nog wat studiowerk.

Muziek is dus een rode draad door haar leven en zij vindt het super om nu samen met de band The Nightstars muziek uit de jaren '60 en '70 te vertolken.

Licia: "Met The Nightstars beleef je een moment van herkenning en gezelligheid, met zo nu en dan een verrassende strijkers bezetting! Ik heb er veel zin in, u ook?"
Gerard Keizer
Onze fantastische trompettist, zanger en percussionist en oprichter van de band in 1965 heeft te kennen gegeven te stoppen met de band. Dat betreuren wij na zoveel fantastische jaren te hebben samen gewerkt.
Wij wensen Gerard alle goeds en gezondheid de komende jaren.
Bert Baarslag
Op 18 mei 2020 heeft onze geweldige leadzanger en gitarist ons helaas moeten verlaten, geveld door een slopende ziekte.
Een prachtig mens, vriend, never forgotten Bert Baarslag.
Vanaf 1965 Nightstar van het eerste uur.